Termeni si conditii utilizare website

Termeni si conditii
Aceasta pagina se refera la termenii si conditiile in care poate fi utilizat site-ul www.antoholiday.ro.

Accesand sau utilizand website-ul www.antoholiday.ro, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos. Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului. Acest site este detinut si administrat de
sc ANTO HOLIDAY SRL

1.Drepturile utilizatorului
Utilizatorul www.antoholiday.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.

2.Obligatiile utilizatorului
Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele Dvs.;
aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice;
garantarea veridicitatii datelor furnizate despre Dvs. si membrii familiei Dvs;
neutilizarea site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezervari false sau frauduloase;
interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice sau rasiste sau a altor materiale care contravin legii;
obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in site;
utilizatorul www.antoholiday.ro nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului;
utilizatorul www.antoholiday.ro nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare;
utilizatorul www.antoholiday.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului;

3.Conditiile generale de rezervare servicii pe www.antoholiday.ro
Orice rezervare efectuata pe site va fi considerata drept intentia dumneavoastra de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizor. Daca cererea dumneavoastra va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la ANTO HOLIDAY si va intra in vigoare Contractul cu Clientul.

Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibilie.ANTO HOLIDAY  nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte informatii din site

Toate serviciile turistice publicate pe site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor. Termenii si conditiile Furnizorului (incluzand regulile de transport ale pasagerilor impuse de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui site.

4.Anulari/Modificari
Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dumneavoastra de a informa in scris sau telefonic ANTO HOLIDAY  despre intentiile dumneavoastra.

In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.
ANTO HOLIDAY sau Furnizorul nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs ferma. Puteti anula rezervarea dvs prin intermediul site-ului in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului.

In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume),ANTO HOLIDAY  isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizor.

5.Plata
Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.
In functie de termenii si de conditiile impuse de Furnizori, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul ANTO HOLIDAY
ANTO HOLIDAY sau Furnizorul nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice comandate.
 ANTO HOLIDAY  sau Furnizorul isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile. ANTO HOLIDAY isi rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizarile de charge back.

6.Confidentialitatea datelor
Prin exprimarea consimtamantului dumneavoastra, datele cu caracter personal si orice alte informatii ale dumneavoastra pot fi prelucrate si utilizate de ANTO HOLIDAY SRL in activitati si scopuri legate de marketing si in scopul realizarii de baze de date si utilizarea acestora oricare ar fi ele.

7.Drepturile de proprietate intelectuala
Materialele prezentate in cadrul website-ului www.cantoholiday.ro si eventualele informatii transmise prin intermediul postei electronice sunt proprietatea ANTO HOLIDAY sau a partenerilor sai din acest proiect, dupa caz, si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca si alte drepturi de proprietate intelectuala.
8.Prelucrarea datelor cu caracter personal

Utilizând serviciile și acceptând acești Termeni, sunteți de acord cu colectarea, utilizarea și dezvăluirea de către ANTO HOLIDAY SRL a Conținutului și a Datelor dvs., conform detaliilor descrise în Declarația de confidențialitate.

Confidențialitatea dvs. este importantă pentru noi. Această Declarație de confidențialitate explică ce date personale colectăm de la dumneavoastră atunci când accesați pagina noastră web.

ANTO HOLIDAY  colectează date pentru a funcționa eficient și pentru a vă oferi cele mai bune experiențe cu produsele/serviciile noastre.

Datele pe care le colectăm pot include următoarele:

Numele și datele de contact. Vă colectăm numele și prenumele, adresa de e-mail, adresa poștală, numărul de telefon și alte date de contact similare.
Dispozitiv și date de utilizare. Colectăm date despre dispozitivul dvs. și modul în care dvs. și dispozitivul dvs. interacționați cu produsele/serviciile noastre.
Când solicitați asistență, colectăm date despre dvs. și alte detalii legate de incident/nemulțumire. Aceste date includ date de contact sau de autentificare, conținutul chat-urilor dvs. și alte comunicări cu noi, date despre nivelul serviciului asigurat.
ANTO HOLIDAY  utilizează datele pe care le colectăm pentru a gestiona afacerea și pentru a vă furniza serviciile pe care le oferim, ceea ce include utilizarea datelor pentru a îmbunătăți serviciile noastre și a vă personaliza experiențele.
Transferăm datele dvs. personale doar cu consimțământul dvs. sau după cum este necesar pentru a finaliza orice tranzacție sau a furniza orice serviciu pe care l-ați solicitat sau autorizat. Prin utilizarea serviciilor noastre sunteți de acord să ne permiteţi transferul informațiilor despre dumneavoastră către țările din afara teritoriului român, doar dacă este necesar, în scopuri de derulării de afaceri legitime. Ne angajăm să ne asigurăm că informațiile despre dvs. sunt protejate și aplicăm măsuri de protecție a acestora conform legislației în vigoare.

9.Clauze de neraspundere
Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea Cocktail Holidays.ANTO HOLIDAY
ANTO HOLIDAY  nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.antoholiday.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.ANTO HOLIDAY  S.R.L actioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini precum si alti Furnizori de Servicii Turistice – denumiti in continuare Furnizori.
ANTO HOLIDAY  S.R.L nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizori si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.

10.Modificari in termeni si conditiile de utilizareANTO HOLIDAY  S.R.L poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor ANTO HOLIDAY S.R.L  si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.

Acest site poate contine linkuri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.cocktailholidays.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.

Formular de contact

Characters left:  1500